La revista La Vall del Verç organitza un debat sobre la relació entre administració i entitats 

La revista La Vall del Verç organitza un debat sobre la relació entre administració i entitats 

El passat divendres 2 de febrer, la revista La Vall del Verç, de l’Ateneu de Sant Just Desvern, va organitzar el debat Els actors culturals al s.XXI: administració o entitats?, que va comptar amb la participació de Ferran Mascarell, exconseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Pep Morella, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya; Gina Pol, 1a tinenta d’alcaldia de Sant Just Desvern, i Josep Vives, director general de Promoció Cultural i Biblioteques. La periodista Olga Vallejo va moderar la conversa.

L’article relacionat amb el debat es pot llegir en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.