Curs sobre l’enfocament de sistemes d’innovació aplicat al patrimoni local

Curs sobre l’enfocament de sistemes d’innovació aplicat al patrimoni local

Descarrega’t el programa del curs en aquest enllaç

L’Institut Ramon Muntaner, a través de la Fundació Catalana per la Recercat i la Innovació vinculada al Departament de Recerca i Universitats, ha organitzat un curs sobre Innovació aplicada al Patrimoni Local, patrocinat pel CSIC dins el programa “DINA-ITC” de Transferència i intercanvi del coneixement liderat per INGENIOcentre mixt del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i de la Universitat Politècnica de València (UPV).

En aquest context, des de l’Institut Ramon Muntaner i la Federació d’Ateneus de Catalunya us convidem a apuntar-vos i aprofitar aquest curs gratuït que porta per títol L’enfocament de sistemes d’innovació aplicat al patrimoni local i que tindrà lloc en tres sessions (19 hores en total) entre els dies 26 (Campus del Rectorat de la Universitat de Lleida), 27 (La Seu Vella de Lleida) i 28 (Fundació Orfeó Lleidatà) de gener de 2024, sota la codirecció de Adela García Aracil i Rosa Isusi Fagoaga.

El curs compta amb 25 places i, per tant, cal inscripció prèvia a través del formulari de preinscripció. El termini acaba el 14 de gener de 2024.

Una bona oportunitat per a conèixer metodologies actuals aplicades al patrimoni local. Així mateix, comptarem amb la participació de diferents membres d’entitats que també ens parlaran de la seva experiència respecte a la gestió i tractament de diferents patrimonis des de l’àmbit local, però en connexió amb d’altres realitats.

En el curs hi col·laboren la Universitat de Lleida, l’Associació Amics de la Seu Vella de Lleida, Turó de la Seu Vella i la Fundació Orfeó Lleidatà.

El curs està finançat per la Unió Europea amb el Fons Next Generation, el Ministerio de Ciencia e Innovación i el CSIC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.