El 16 de març, Cap Butaca Buida!

El 16 de març, Cap Butaca Buida!

12/01/2024 – NOVETAT! ADETCA informa que els teatres d’entitats adherides a la Federació d’Ateneus de Catalunya podran programar també espectacles de companyies no professionals (amateurs).

Inscriu-te a la campanya Cap butaca buida en aquest enllaç.

Durant el mes de desembre, es va presentar la campanya Cap Butaca Buida, una iniciativa pionera al món, que neix amb el propòsit d’arrelar una Diada Nacional del Teatre a l’alçada d’altres jornades culturals massives com Sant Jordi, i que se celebrarà el dissabte 16 de març.

La iniciativa està impulsada per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport de la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla d’Impuls del Teatre, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu del Cap Butaca Buida és fer que el màxim nombre possible d’espectadors es concentrin dins dels teatres el mateix dia. Per aquest motiu, des de la Federació d’Ateneus de Catalunya en donarem suport animant als ateneus a participar-hi, i així aconseguir que la iniciativa s’estengui per tot el territori.

Com participar en el Cap Butaca Buida si hi ha un teatre al meu ateneu?

Requisits
  • Programar un espectacle d’arts escèniques (teatre, dansa, circ, espectacles familiars,…) pel dia 16 de març.
  • S’accepten espectacles oferts per companyies professionals i no professionals, només en el cas dels teatres d’ateneus adherits a la Federació d’Ateneus de Catalunya.
  • Comprometre-us a omplir tot el pati de butaques de la sala en la qual programeu l’espectacle, mitjançant la venda d’entrades a preus habituals o especials per l’ocasió.
  • No es pot modificar l’aforament del teatre.

Procediment

  • Per adherir-vos a la campanya, haureu d’omplir aquest formulari abans del 22 de gener.
  • Des de la Federació d’Ateneus, revisarem els teatres proposats per participar a la campanya i ens posarem en contacte amb vosaltres per validar la vostra proposta.
  • Després d’això, des de l’ateneu haureu d’omplir el formulari oficial de la campanya que us passarem, abans del 31 de gener.
  • La campanya farà un seguiment molt escrupolós de les butaques venudes i les pendents, per tal d’arribar a l’objectiu de Cap Butaca Buida.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.