L’Ajuntament de Barcelona concedeix la Medalla d’Honor de la ciutat a la Federació d’Ateneus

L’Ajuntament de Barcelona concedeix la Medalla d’Honor de la ciutat a la Federació d’Ateneus

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha rebut la Medalla d’Honor de Barcelona 2023, un reconeixement que atorga l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de distingir aquelles persones i entitats que, amb la pràctica de la seva labor professional o social, hagin contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts dels valors cívics.

En un acte celebrat dijous 30 de novembre a l’Ajuntament de Barcelona, l’alcalde de la ciutat, Jaume Collboniva lliurar la distinció al president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella, en el marc del 40è aniversari de la FAC, per potenciar, facilitar i millorar la tasca de les entitats socioculturals d’arreu de Catalunya.

Juntament amb la Federació d’Ateneus, van rebre les Medalles d’Honor 2023 de l’àmbit de ciutat la doctora Elena Carreras, la periodista Julia Otero, la sociòloga Marina Subirats, i l’entitat d’inclusió social i laboral Aura Fundació.

Actualment, la Federació agrupa gairebé 200 associacions culturals, 25 de les quals es troben a Barcelona ciutat.

2 Comments

  • Publicat fa 07/12/2023

    Asociacion Centro Asturiano de Barcelona

    Felicitats a la Federacio de Ateneus per la seva contribucio al teixit social, i associatiu.
    Enhorabona

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.