Material descarregable dels Premis Ateneus 2023

Material descarregable dels Premis Ateneus 2023

Un any més, des de la Federació d’Ateneus de Catalunya hem obert la convocatòria per presentar candidatures als Premis Ateneus, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç dels seus projectes per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Per aquest motiu, volem compartir amb les entitats federades material divers perquè en pugueu fer promoció, penjant cartells a les vostres entitats, publicant-ho a les vostres webs o xarxes socials o enviant-ho per diversos canals de difusió, com WhatsApp o correu electrònic. Fes córrer la veu i apunta’t als Premis Ateneus!

Descarrega’t el cartell del Premi Jove. Memorial Ricard Julià:

Versió per imprimir

Versió digital en horitzontal

Versió digital en vertical

Descarrega’t el cartell dels Premis Ateneus 2023:

Versió per imprimir

Versió digital en horitzontal

Versió digital en vertical

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.