La presidenta del Parlament de Catalunya rep la Federació d’Ateneus, en el marc del 40è aniversari

La presidenta del Parlament de Catalunya rep la Federació d’Ateneus, en el marc del 40è aniversari

Dimecres 20 de setembre, la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, va rebre en audiència el president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella. En la trobada, la presidenta va comunicar el seu suport a la tasca de la Federació i de totes les entitats que la conformen, valorant especialment la feina feta durant els darrers 40 anys, en què la FAC ha treballat per donar visibilitat als ateneus i teixit xarxa entre les entitats culturals de tot el país. També, va obrir la porta a la celebració d’un acte de reconeixement al moviment ateneista.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.