La FAC i la Fundació Gran Teatre del Liceu convidem als ateneus federats a una tarda molt especial al Liceu

La FAC i la Fundació Gran Teatre del Liceu convidem als ateneus federats a una tarda molt especial al Liceu

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

La Federació d’Ateneus de Catalunya s’uneix al projecte Liceu al Territori, de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, per apropar a l’òpera a tots els socis i sòcies d’ateneus federats mitjançant preus i condicions especials.

Per això, us convidem a la presentació d’aquest projecte, en una trobada especial que culminarà amb l’assistència a l’òpera inaugural de la temporada: Eugene Onegin, de Piotr Ílitx Txaikovski.

Inscriviu-vos a l’esdeveniment mitjançant aquest enllaç.

Què és “Liceu al Territori”?

Liceu al Territori és un projecte amb el qual el Gran Teatre del Liceu vol ajudar a que milers de persones, de poblacions de tot el territori català, puguin descobrir les produccions del Liceu, popularitzant l’òpera i ajudant al públic a desprendre’s d’idees preconcebudes sobre el gènere, tot animant-los a gaudir de la seva màgia d’una forma distesa i atractiva.

Es tracta d’un dels projectes més a l’alça del Teatre, que preveu doblar el nombre de poblacions a curt termini i facilitar que més persones puguin gaudir d’entrades subvencionades que alleugerin l’impacte econòmic de traslladar-se a Barcelona.

  • Des del Liceu es donarà tot l’assessorament per triar la millor òpera, ballet o concert. Sempre, escollint els títols que s’adapten més al públic que ve per primera vegada, amb títols com TurandotCarmenLa CenerentolaAdriana Lecouvreur i molts altres.
  • Conferències gratuïtes a l’entitat, que s’imparteixen a poblacions de tot Catalunya. Podreu apendre més d’ópera, de l’obra que veureu i del seu context històric.
  • Les millors entrades i localitats, amb 100% de visió. I amb descomptes del 40% per a grups.
  • La possibilitat d’estacionar autocars davant del Liceu per portar i recollir la gent.
  • Facilitat per fer la reserva de les entrades i la rebuda al teatre.

“Una vetllada fantàstica. Érem 55 persones, l’autocar ens va deixar a la mateixa porta del Liceu a les 7 en punt, tal com estava previst. Vàrem tenir temps d’acomodar-nos tranquil·lament, de fer fotografies, visitar el saló del miralls, etc. L’obra era del tot encertada perquè l’argument era del tot conegut, amb tot ens va ser molt útil la xerrada prèvia la setmana anterior. Segur que repetirem!” Biblioteca de Taradell

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.