L’acció de la Carme Solé Vendrell per la revista ‘ATENEUS’ a La Setmana del Llibre en Català

L’acció de la Carme Solé Vendrell per la revista ‘ATENEUS’ a La Setmana del Llibre en Català

Fotografies: Sergio Ros

El dissabte 9 de setembre, la il·lustradora Carme Solé Vendrell va inaugurar el Sofà Vermell de les Revistes de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), dins la Setmana del Llibre en Català, amb la peça que es publicarà a l’apartat A mà alçada del proper número de la revista ATENEUS.

L’acció, que va tenir una molt bona acollida per part del públic assistent, va iniciar-se amb una presentació a càrrec de la periodista Alícia G. Escribano, i la benvinguda de la mà de Víctor Porres, director de la revista, que va agrair l’acollida a l’espai de l’APPEC i la participació de l’artista, que sempre ha tingut una estreta relació amb el món dels ateneus, especialment amb els Lluïsos d’Horta i el Foment Hortenc. També, va explicar el funcionament de la revista i que la il·lustració resultant apareixerà al proper número de l’edició, un especial per la celebració del 40è aniversari de la FAC.

Després de la pintura de l’obra en directe, es va obrir un petit col·loqui amb el públic assistent, en què Carme Solé Vendrell va exposar les seves idees sobre Art i Creativitat, i va explicar la seva experiència com a il·lustradora, remarcant la diferència entre pintar i il·lustrar.

El número 31 de la revista ATENEUS sortirà aquest novembre.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.