Convocats els V Premis Literaris de l’Ateneu Torrellenc

Convocats els V Premis Literaris de l’Ateneu Torrellenc

CONSULTA AQUÍ LES BASES DELS PREMIS

L’Ateneu Torrellenc, amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, convoca els V Premis Literaris Ateneu Torrellenc en les modalitats de contes i poesia, amb l’objectiu de promoure i estimular la creació d’obres de qualitat literària.

Els V Premis Literaris Ateneu Torrellenc estan oberts a qualsevol persona que hi vulgui participar i tenen les següents modalitats:

  • Premi Sembra de Lletres de contes. Dotat amb 300€ i la publicació del conte guanyador, i els que el jurat hagi determinat que han arribat a la fase final de la deliberació, seran publicats en un únic volum en la col·lecció literària Sembra de Lletres de l’Ateneu Torrellenc. Se’n lliuraran 10 exemplars a la persona guanyadora i 1 exemplar per a cadascun dels finalistes.
  • Premi L’Atiador de poesia. Dotat amb 700€ i la publicació del poemari guanyador en la col·lecció literària L’Atiador de l’Ateneu Torrellenc. Se’n lliuraran 10 exemplars a la persona guanyadora.

Les obres presentades han de ser originals i inèdites, de temàtica lliure i escrites en català, i hauran d’anar signades amb pseudònim. Les que optin al premi de Contes, obert a totes les edats, tindran una extensió que no excedirà de 10 pàgines, i cada participant en podrà presentar fins a dues. Per la seva banda, les que optin al premi de Poesia, tindran l’extensió habitual dels volums de poesia (entre 30 i 60 poemes), amb una extensió mínima de 300 versos. El límit de poemaris a presentar s’estableix en un per cada participant.

Els originals s’han d’enviar amb pseudònim i en format .pdf a l’adreça electrònica conte.premi.ateneutorrellenc@gmail.com o poesia.premi.ateneutorrellenc@gmail.com, segons la modalitat en la qual es vulgui participar. El termini d’admissió de les obres serà el 10 de setembre de 2023.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.