Ja som 193 entitats federades! Benvingut Fènix Societat Recreativa i Cultural!

Ja som 193 entitats federades! Benvingut Fènix Societat Recreativa i Cultural!

Donem la benvinguda a El Fènix Societat Recreativa i Cultural, la nova entitat adherida a la Federació d’Ateneus de Catalunya amb la qual sumem 193 ateneus federats!

Creada l’any 1875 amb el nom de Sociedad Recreativa La Ilustración, el Fènix és la societat recreativa degana de Vila-seca i una de les deu associacions més antigues de Catalunya. Al llarg de tots aquests anys, i després de diverses refundacions, El Fènix ha dut a terme multitud d’activitats, tant culturals com lúdiques (ha tingut un Club de Futbol, una Secció Lírica, ha projectat cinema, ha celebrat innombrables balls de festa major i revetlles de Sant Joan). En l’actualitat, El Fènix està treballant en una nova reestructuració de l’entitat, per tal de recuperar una activitat que des de fa uns anys està aturada. Com l’animal mitològic de qui porta el nom, El Fènix sempre reneix de les seves cendres.

Benvinguts i benvingudes! Des de la FAC us desitgem molta sort en el vostre projecte i treballarem per fer-vos més fàcil la vostra tasca associacionista!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.