IRMU – XIX Convocatòria d’ajuts per a projectes d’investigació o de difusió cultural

IRMU – XIX Convocatòria d’ajuts per a projectes d’investigació o de difusió cultural

RESUM FAC: TOTS ELS DETALLS DE LA SUBVENCIÓ

L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) obre la XIX Convocatòria d’ajuts a projectes d’investigació o de difusió cultural. Mitjançant aquesta convocatòria d’ajuts, l’IRMU vol donar suport a projectes de recerca i de difusió cultural d’àmbit local i comarcal en català o aranès i vol fomentar la creació de xarxes d’investigació o de difusió cultural que impliquin diferents entitats en un projecte comú.

L’ajut compta amb el suport del Programa de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya, de la Direcció General de Cultura Popular, de l’Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, del Departament de Recerca i Universitats i del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

DESCRIPCIÓ

  • Els projectes d’investigació o de difusió cultural han d’haver finalitzat el 15 de novembre de 2024.
  • Econòmicament caldrà que es justifiquin amb despeses corresponents de l’any de concessió.
  • Si són projectes de llarga durada i pensats en diferents fases, s’haurà de presentar una sol·licitud per cada fase que es vulgui realitzar, i s’ha de presentar de forma independent en diferents convocatòries.
  • Es poden presentar fins a un màxim de 3 fases d’un mateix projecte.
  • Es valorarà positivament la col·laboració amb altres organismes.
  • La temàtica és oberta, tot i que en aquesta convocatòria es valoraran especialment els projectes vinculats a temes de patrimoni etnològic i de patrimoni industrial.
  • Poden optar a aquesta convocatòria els centres i instituts d’estudis, les entitats que formen part de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI), els ateneus federats i els investigadors individuals que comptin amb el suport de dues o més entitats, sempre que proposin un projecte relatiu al patrimoni cultural, natural, històric, artístic, etnogràfic, arxivístic, industrial o arqueològic (queden excloses d’aquesta convocatòria les intervencions arqueològiques), a la literatura, a la llengua, a l’art, a la geografia, a l’educació, a la integració social, als factors de desenvolupament econòmic o a temes mediambientals, i que el tal projecte tingui relació amb un àmbit territorial local, supracomarcal, intercomarcal o de regió/vegueria.

Quin és el termini de presentació de sol·licituds?

El termini de presentació de sol·licituds acaba el dilluns 18 de setembre de 2023.

 

SI TENIU DUBTES…

La Federació d’Ateneus de Catalunya us ofereix un servei integral de tramitació de subvencions. El servei inclou:

 

1Tramitació de la sol·licitud de subvenció
2Seguiment del procés de la subvenció
3Justificació de la subvenció

 

Si hi esteu interessats, envieu un correu electrònic a: ateneus@ateneus.cat

Per tal de mantenir la qualitat del Servei de Subvencions, només s’acceptaran i tramitaran aquelles sol·licituds la documentació de les quals es faciliti amb un màxim de 48h abans de la finalització del termini de presentació oficial.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.