Subscriviu-vos a la revista Entreacte amb el descompte per entitats federades

Subscriviu-vos a la revista Entreacte amb el descompte per entitats federades

Entreacte és la revista d’arts escèniques i audiovisuals de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Teatre de Catalunya (AADPC). Va néixer l’any 1988 com un instrument de comunicació entre els professionals del sector i ha acabat esdevenint central en l’àmbit de les publicacions periòdiques sobre arts escèniques. L’any 2014 va rebre el premi de l’Associació de Premsa Periòdica Editada en Català (APPEC) per la seva trajectòria.

La seva periodicitat és trimestral, amb números publicats al març, juny, setembre i desembre.

Gràcies a l’acord entre la FAC i l’AADPC, les entitats federades us hi podeu subscriure anualment (rebent 4 números en paper) per només 15€. A més, els vostres socis i sòcies podran gaudir també d’aquest preu especial.

Per gaudir d’aquest descompte, heu d’escriure a tecnic6@ateneus.cat.

Consulteu aquí tots els descomptes i avantatges que teniu les entitats federades d’empreses amigues de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.