Denunciem el retorn de la censura, sense cultura no hi ha democràcia!

Denunciem el retorn de la censura, sense cultura no hi ha democràcia!

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya, ens unim a la denúncia del sector cultural contra el retorn de la censura que està atemptant contra la llibertat d’expressió, un dret consolidat socialment i democràticament en la nostra Constitució.

Exigim la protecció dels nostres drets fonamentals perquè sense CULTURA no hi ha democràcia.

Ens adherim a les accions de l’APPEC en la defensa de les revistes en català

Des de l’APPEC, editors de revistes i digitals s’ha convocat una la roda de premsa, que es farà dijous 13 de juliol, a les 13.00 hores, a la sala d’actes del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya, 10 principal).

Intervindran el president de l’APPEC, Germà Capdevila i el president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, a més dels editors de les revistes directament afectades per la decisió del regidor de Cultura de Borriana que ha anunciat la retirada de 5 revistes en català de la biblioteca de la ciutat.

L’APPEC, que representa les publicacions en llengua pròpia de tot el domini lingüístic, denuncia la persecució i censura de les publicacions en català i dijous farà públiques les accions que es duran a terme per afrontar aquesta situació, a les quals la Federació d’Ateneus de Catalunya, com a editors de la revista ATENEUS, ens hi adherirem.

L’acte té el suport d’Òmnium Cultural, d’Acció Cultural del País Valencià i la Federació Llull entre d’altres entitats que com l’APPEC defensen l’edició en la llengua pròpia.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.