La FAC dona suport a La Cursa dels 40 anys de Tv3 i Catalunya Ràdio

La FAC dona suport a La Cursa dels 40 anys de Tv3 i Catalunya Ràdio

La Federació d’Ateneus no és l’única que celebra el 40è aniversari aquest 2023, també ho fan TV3 i Catalunya Ràdio, que ho celebraran diumenge 18 de juny amb una cursa oberta a tota la ciutadania a la qual la FAC en dona suport.

La Cursa dels 40 anys de TV3 i Catalunya Ràdio és un dels plats forts de la celebració dels 40 anys de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Serà un esdeveniment popular, festiu i familiar, que tindrà lloc el diumenge 18 de juny, i tindrà un recorregut de 7 km que uniran les seus de Catalunya Ràdio i TV3. Tothom qui vulgui ja s’hi pot inscriure.

El recorregut

El tret de sortida de La Cursa es donarà a les 8.30h davant de Catalunya Ràdio, a l’avinguda Diagonal, 614. Corredors i corredores enfilaran la Diagonal fins a l’entrada de la B-23, on es desviaran cap a Esplugues de Llobregat i, passant pels carrers de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, arribaran a la meta, situada als voltants de TV3.

Les inscripcions

Les inscripcions a La Cursa ja estan obertes i es tancaran el diumenge 11 de juny, a les 23.59.h

No hi ha edat mínima o màxima per participar-hi.

La inscripció és obligatòria per participar en la Cursa i tindrà un cost de 9€ si ja es disposa del xip groc de propietat, corresponent al sistema de cronometratge ChampionChip, o de 10€ si no se’n disposa. Les persones inscrites podran recollir la samarreta de la cursa quan recullin el dorsal.

Categories i avituallament

Hi haurà un total de cinc categories amb premi:

  • Absolutes Femenina i Masculina.
  • Infantil/SX3 (fins a 14 anys).
  • Treballador/a de la CCMA.
  • Discapacitat visual.
  • Cadira de rodes (no empeses per cap persona).

Es podrà participar empentant un cotxet de nadó o acompanyats del gos, però sempre sent respectuós amb la resta de corredors. Es recomana col·locar-se a l’última sortida per tal de no generar cap incident amb participants més ràpids.

Com a avituallament de mitja cursa hi haurà aigua i l’avituallament d’arribada constarà d’aigua, producte sòlid, fruita i una bossa d’obsequis.

La cançó oficial de La Cursa

Full Festa, el nou single del grup musical BETA, la cançó oficial de La Cursa. El tema, cantat pels 4 components de la ficció transmèdia Projecte Beta del nou canal SX3 i produït per Guille Milyway, parla de l’actitud de superació per avançar, de superar entrebancs per arribar a una fita i de la necessitat de fer equip.

A més, BETA (la Lola, la Kai, el Grau i el Jan) seran els encarregats d’engrescar els participants durant l’entrega de trofeus de la Cursa, a l’exterior de TV3.

Més informació

Més informació i inscripcions a www.cursa.ccma.cat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.