Ateneus de la DT Ponent-Alt Pirineu, ja podeu sol·licitar els concerts de la 3a edició del “Vesprades”

Ateneus de la DT Ponent-Alt Pirineu, ja podeu sol·licitar els concerts de la 3a edició del “Vesprades”

FORMULARI DE SOL·LICITUD DE CONCERTS

La Delegació Territorial de Ponent-Alt Pirineu de la Federació d’Ateneus de Catalunya, conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, estan preparant la 2a part de la 3a edició del cicle de concerts Vesprades. Música als Ateneus, que es durà a terme durant la tardor de 2023.

Com l’any passat, els concerts dirigits als ateneus de la delegació es programaran durant dos períodes diferents del 2023: el primer entre els mesos d’abril i juny, i el segon, entre setembre i novembre. Del 15 de maig al 12 de juny, ambdós inclosos, es podran sol·licitar els concerts pel SEGON període del cicle a través d’aquest formulari.

Pel que fa al cartell d’artistes, es comptarà amb la participació d’Entre Mares, Bru, Abril, Xènia Paez, Lauzeta, Joan Blau, Neptú i Itsasgorak. Totes són propostes emergents i del territori de Ponent.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.