Us convidem a l’acte de celebració de la fundació de la Federació

Us convidem a l’acte de celebració de la fundació de la Federació

Inscriu-te aquí a l’Acte de celebració de la fundació de la FAC

La Federació d’Ateneus de Catalunya es complau a convidar-vos al FAC 40 anys, l’acte de celebració de la fundació de la FAC, que es durà a terme el 3 de juny de 2023, a les 10:30 h, al Centre de Lectura de Reus.

En el marc del Dia de l’Associacionisme Cultural, estem organitzant l’acte de celebració del 40è aniversari de la Federació d’Ateneus de Catalunya, que retrà homenatge a les persones i les entitats que han conformat la FAC al llarg de la seva història. L’esdeveniment tindrà lloc, com no podria ser d’una altra manera, al Centre de Lectura de Reus, lloc on es va fundar la Federació d’Ateneus, el proper dia 3 de juny, a les 10.30h.

L’acte inclourà una conversa amb el president i els expresidents de la FAC, un petit homenatge les entitats fundadores, la presentació del treball guanyador del 1r Premi Tribuna Atenea sobre llengua i associacionisme i l’anunci del premiat de la 2a edició, i una petita peça teatral.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.