Publicat l’InfoFAC 60, amb les darreres novetats de la Federació d’Ateneus

Publicat l’InfoFAC 60, amb les darreres novetats de la Federació d’Ateneus

Llegeix l’InfoFAC 60 en aquest enllaç.

Aquest mes de maig hem publicat l’InfoFAC 60, el butlletí editat per la Federació d’Ateneus de Catalunya, on hi trobareu un recull de destacats dels darrers mesos i les novetats del segon trimestre de l’any.

En aquesta edició destaquem la celebració del 40è aniversari de la FAC en portada; expliquem a fons el Projecte de la FAC pel període 2023-2027; parlem dels projectes i activitats de la FAC, com el nou projecte Reconnectem-nos, la gira d’Un concert a la Casa Blanca o el Premi Tribuna Atenea; recomanem tres serveis que podeu contractar per millorar la gestió de la vostra entitat; descobrim activitats que estan fent ateneus arreu del territori, i expliquem al detall què és el Carnet Rcat i els seus avantatges per a socis i sòcies d’entitats.

Si el butlletí no ha arribat a la vostra entitat, poseu-vos en contacte amb secretaria@ateneus.cat o truqueu al 93 268 81 30.

Consulta aquí tots els números del butlletí InfoFAC publicats.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.