Convoquem la 2a edició del Premi Tribuna Atenea

Convoquem la 2a edició del Premi Tribuna Atenea

CONSULTEU AQUÍ LES BASES DEL PREMI

PRESENTEU LA VOSTRA CANDIDATURA A TRAVÉS D’AQUEST FORMULARI

La Federació d’Ateneus de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, convoca la 2a edició del Premi Tribuna Atenea amb la finalitat de promoure i distingir la realització d’obres d’investigació i d’assaig de persones que destaquen per llur vàlua científica o acadèmica i que tracten temàtiques que incideixen en l’àmbit de l’associacionisme cultural ateneístic.

En aquesta edició del 2023, es vol distingir un treball inèdit d’investigació i d’assaig sobre Ateneisme i Educació360, que reculli i exposi amb rigor l’estat de la qüestió i els reptes de futur que té l’associacionisme cultural ateneístic en la perspectiva global de l’educació a temps complet per donar millors oportunitats educatives per a tothom.

El premi està dotat amb 6.000 €.

El termini per a la realització del treball guanyador serà d’onze mesos (entre juny de 2023 i maig de 2024) a partir de la comunicació del veredicte del jurat. El treball es presentarà en el marc d’un acte públic que coincidirà amb el Dia de l’Associacionisme Cultural de l’any immediatament posterior al seu atorgament, en un lloc a determinar.

Les candidatures es poden presentar fins el 25 de maig de 2023, a través d’aquest formulari.

Més informació i bases del 2n Premi Tribuna Atenea en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.