Neix el Premi Mestre Güell de novel·la històrica, organitzat per la Societat Ateneu de Tàrrega

Neix el Premi Mestre Güell de novel·la històrica, organitzat per la Societat Ateneu de Tàrrega

La Societat Ateneu Tàrrega porta molts anys treballant per la difusió de la cultura en el seu sentit més ampli, apostant de manera molt decidida per la promoció de la lectura, obrint les portes a la presentació de llibres tant d’autors consolidats com a obres primerenques. En aquest camí de difusió de les lletres catalanes han volgut fer un altre pas endavant i han creat un nou Premi Literari, concretament un certamen de novel·la curta amb un rerefons històric català que justament ara veu la llum amb la col·laboració de Editorial Base i sota el paraigües de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

D’aquesta manera es convoca el Premi Mestre Güell de novel·la històrica, “instituïts per col·laborar en la difusió de la història del nostre país i de la lectura en català, tot honorant la memòria de qui fou activista cultural de la nostra ciutat, fundador de l’Orfeó Nova Tàrrega i embrió de l’Ateneu de Tàrrega“, expliquen des de l’Ateneu de Tàrrega.

Consulta aquí les bases del premi.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.