Donem la benvinguda a una nova entitat federada!

Donem la benvinguda a una nova entitat federada!

L’ABI Ateneu Domingo Fins de Montcada i Reixac és la nova entitat adherida a la FAC, amb la qual sumem 188 entitats federades.

L’Associació Benèfico-Instructiva, fundada l’any 1909 com a entitat benèfica i de foment del progrés de la societat montcadenca, i l’Ateneu Domingo Fins fundat el 1929 i integrat des de 1931 al sí de l’A.B.I. conformen, avui en dia, una de les entitats més antigues i, alhora, més representatives del panorama associatiu montcadenc, i integrada en la societat civil fins al punt de poder-se considerar un símbol d’identitat montcadenca.

Com a entitat catalana i Ateneu del segle XXI, l’ABI vol ser un centre obert, de referència, amb la pretensió d’esdevenir punt de trobada i l’objectiu d’oferir una alternativa cultural i social sòlida i complementaria a les ofertes d’avui en dia, tot i continuant amb la seva històrica tasca solidària i benèfica, promocionant l’activitat cultural i promovent l’agermanament entre pobles amb activitats com: Cuina temàtica, Guitarra, Pensament positiu, Sardanes, Ball… D’aquesta manera volen garantir la continuïtat d’una entitat referent amb més de 100 anys d’història.

Benvinguts i benvingudes! Des de la FAC treballarem per fer-vos més fàcil la vostra tasca ateneísta.

Podeu seguir a l’ABI a InstagramTwitter.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.