Aquest Sant Jordi:  La cultura més a prop, més teva!

Aquest Sant Jordi:  La cultura més a prop, més teva!

Seguint amb la idea de celebrar Sant Jordi conjuntament, iniciada l’any passat amb la campanya de Sant Jordi 2022. Enguany, la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC) hem volgut tornar a celebrar la diada de Sant Jordi plegats, sota el lema La cultura més a prop, més teva.

En aquest context, us hem preparat un recull de totes les activitats que es portaran a terme en el marc de Sant Jordi 2023, organitzades per les entitats amb les quals treballem i donem suport diàriament, amb l’objectiu de donar més visibilitat a la ingent quantitat d’activitats culturals que es realitzen per celebrar la diada als territoris de parla catalana.

Així doncs, us convidem a participar en qualsevol de les cent activitats organitzades per més de setanta entitats culturals dels territoris de parla catalana.

Podeu consultar cadascuna d’aquestes propostes en el mapa interactiu que hem preparat i que us servirà per adonar-vos de la xarxa que estem construint plegats, entre els centres d’estudis i els ateneus federats, gràcies també a la feina de coordinació de l’IRMU, la FAC i la CCEPC.

En aquest document trobareu les característiques de cada proposta. Gaudiu-les!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.