Signem un conveni amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Signem un conveni amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Des de la Federació d’Ateneus hem signat un conveni de col·laboració amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) mitjançant el qual els canals de l’ens públic de comunicació —TV3, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat— donaran suport a la difusió d’activitats culturals relacionades amb la FAC i els ateneus federats.

Des de la signatura del conveni, l’equip de comunicació de la Federació està treballant trobar sinergies amb la CCMA, i que la presència de l’activitat i els valors de l’ateneisme tinguin cabuda als mitjans audiovisuals públics catalans, ja que són part important de la construcció de la identitat catalana. És per aquest motiu que, a més, la Federació d’Ateneus de Catalunya forma part des del 2022 de la Comissió Consultiva de Cultura i Llengua de la CCMA.

Ben aviat, compartirem amb vosaltres indicacions sobre els canals de la Corporació pels quals les entitats podreu demanar difusió de les vostres activitats, així com la manera d’enviar aquesta informació.

Per a dubtes i consultes sobre premsa i ateneus, podeu contactar amb el Servei de Comunicació de la FAC, escrivint a ateneus@ateneus.cat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.