La Cate acollirà l’espectacle “El regne de les dones” en residència artística

La Cate acollirà l’espectacle “El regne de les dones” en residència artística

Gràcies a la convocatòria permanent de residències artístiques de la Federació d’Ateneus, La Cate de Figueres ha acordat acollir l’espectacle El regne de les dones, de la companyia Oblideu-vos de nosaltres del 22 al 25 de maig, al seu espai.

L’espectacle teatral inicia un exercici dramatúrgic, amb una reescriptura del relat del mateix títol de Txèkhov, que vol aprofundir en la idea d’inadaptació: l’Anna Akímovna passa de ser un personatge del relat a la narradora dels fets que li van succeir 10 anys enrere. La materialització del pas del temps serà l’altre puntal de la proposta; a través d’una escenificació viva, on el disseny floral, el d’olors i el vestuari seran tractats i desenvolupats com l’altre llenguatge artístic portat a escena. Un monòleg, un espectacle visual i, sobretot, un diàleg escènic polièdric.

L’obra s’estrenarà a La Cate el 25 de maig, a les 20h.

La companyia Oblideu-vos de nosaltres compta amb una trajectòria consolidada, i l’any 2020 va estrenar l’espectacle Ciutat Llunyana als ateneus de la XTAC com a part de la programació coordinada de la xarxa.

Si sou un ateneu federat (formeu part o no de la XTAC) i us interessa acollir una residència artística, consulteu les propostes que actualitzem periòdicament en aquest enllaç.

Si sou un artista professional i voleu fer una residència a un ateneu federat, consulteu les bases de la convocatòria i ompliu el formulari de sol·licitud.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.