Donem la benvinguda a una nova entitat federada!

Donem la benvinguda a una nova entitat federada!

Fotografia: Sabina Torras i Àlex Garcia-Miguel

L’Associació Cultural l’Empelt de Sant Climent de Llobregat és la nova entitat adherida a la FAC, amb la qual sumem 187 entitats federades.

L’entitat va néixer l’any 2019 arran de la refundació de l’associació Geganters i Grallers de Sant Climent, amb la voluntat d’esdevenir una entitat dinamitzadora de la cultura popular i de les festes de caràcter tradicional local, donant servei a les seccions que la conformen, així com un paraigües sota el qual noves iniciatives puguin prendre forma.

L’any 2021, l’Empelt va guanyar el 2n Premi Ateneus en la categoria Foment de la participació pel projecte Sinèrgies, dos projectes en un: exposició «Catalunya, país de bèsties» i estrena de La Porca. Un projecte que lligava tot allò relacionat amb l’estrena del primer element del bestiari festiu de Sant Climent: la Porca. El projecte incloïa la creació i estrena d’aquest element festiu, el qual completa simultàniament dos projecte: el Seguici Festiu de Sant Climent i la representació de La Llegenda del Cirerer.

Benvinguts i benvingudes! Des de la FAC treballarem per fer-vos més fàcil la vostra tasca ateneísta.

Podeu seguir a l’Associació Cultural l’Empelt a Instagram, Twitter i Facebook.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.