Noves convocatòries de suport a la dansa d’arrel

Noves convocatòries de suport a la dansa d’arrel

Des del Pla d’Impuls a la Dansa d’Arrel s’han obert dues convocatòries per donar suport als esbarts en la creació de projectes i per a l’acompanyament de joves que tinguin la voluntat de dedicar-se a nivell professional a la dansa i tinguin interès a treballar creativament amb l’arrel.

Després de la pandèmia, l’activitat del teixit associatiu va quedar greument afectada, i davant els enormes reptes de futur que les entitats havien (i encara han) d’afrontar, l’Administració va voler posar al seu abast eines per garantir noves oportunitats, generar espais i moments de reflexió, i dibuixar un nou futur d’impuls a la dansa tradicional.

Per aquest motiu, la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa, amb la complicitat i el suport de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, la Federació d’Ateneus de Catalunya, els festivals Ésdansa Dansàneu i el programa Mans de Catalunya Ràdio, van engegar el Pla d’impuls a la dansa d’arrel. Enguany, el Pla segueix actiu i ha obert els següents ajuts:

  • Convocatòria per al suport i acompanyament a esbarts en els seus projectes de creació – Fins al 27 d’abril – Consulta aquí les bases.
  • Convocatòria per a l’acompanyament de joves que vulguin dedicar-se professionalment a la dansa i vulguin treballar creativament amb l’arrel Fins al 13 d’abril – Consulta aquí les bases.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.