Es busca una entitat per acollir el Torneig Europeu d’Escacs Japonès 2023

Es busca una entitat per acollir el Torneig Europeu d’Escacs Japonès 2023

L’Associació Shogi Nokokoro cerca un espai per realitzar el Torneig Europeu d’Escacs Japonès 2023. L’espai hauria de comptar amb un aforament per 150 jugadors, i estar situat en una zona on hi hagi hotels i restaurants relativament a prop.

Els escacs japonesos o shogi són un joc de taula basat en l’estratègia i la tàctica per a dos jugadors. A diferència dels escacs que es juguen habitualment a Catalunya, el tauler del shogi és de 9 files per 9 columnes, i els jugadors disposen de 20 peces iguals a les de l’oponent, que es diferencien per la direcció que assenyalen sobre el tauler, orientades sempre vers el rival.

En cas que alguna entitat estigui interessada a acollir el torneig, es pot posar en contacte amb:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.