Presentem l’Ernest Cabré, el nou tècnic la Delegació Territorial Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre

Presentem l’Ernest Cabré, el nou tècnic la Delegació Territorial Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre

La Delegació Territorial Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre comptarà a partir d’ara amb un nou tècnic, l’Ernest Cabré. La seva incorporació servirà per substituir l’anterior tècnic, en Francesc Fortuño, que fins ara havia ocupat aquest lloc i que ara emprèn nous reptes professionals.

L’Ernest és graduat en Geografia i ordenació del territori, i té un Màster en Turisme. Al gener de 2021 va entrar a treballar com a tècnic de projectes de l’Institut Ramón Muntaner, i ara se suma a l’equip humà de la FAC.

També és ateneista, ja que és soci de la Societat Unió de l’Argentera. Per a ell, un ateneu és “una entitat on convergeixen diferents persones amb una finalitat comuna: apropar-se al sector cultural, igualitari i inclusiu” i entén la cultura com “tot aquell corrent que ens defineix i que ens aporta identitat, i també coneixement i diferenciació, sobretot en un món cada vegada més globalitzat“.

L’Ernest, emprèn la nova tasca amb la “il·lusió conèixer de primera mà els ateneus federats i poder-los assessorar en tots aquells aspectes que necessitin. També, començar un nou repte professional amb vosaltres i poder-me professionalitzar cap aquest sector“.

Benvingut!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.