En record de Ricard Julià

En record de Ricard Julià

Des de la Federació d’Ateneus, en nom de tota la Junta i dels 186 ateneus que representem, volem expressar el nostre condol per la pèrdua de Ricard Julià, tresorer de la FAC. Perdem un treballador incansable per l’associacionisme del país i un gran amic.

Nascut l’any 1953 (Barcelona), Ricard Julià va treballar gran part de la seva vida a la Generalitat de Catalunya, a la Direcció General de Joventut, on ocupà diferents càrrecs de responsabilitat en gestió econòmica, de recursos humans i d’equipaments. De forma paral·lela ha estat sempre vinculat al món associatiu, la seva passió, començant ja des de molt jove com a membre del Moviment Escolta i Guia, que per ell va ser una part central de tota la seva vida associativa, arribant a secretari general dels Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya, promotor de la Taula de Joves de Catalunya i primer president del Consell Nacional de Catalunya.

Al moviment ateneista hi ha estat vinculat a través dels Lluïsos de Gràcia, del que sempre es va mantenir com a soci, i, més recentment, col·laborant al Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià, implicant-se en la gestió de l’entitat com a tresorer i participant de les seves activitats culturals: coral, teatre, etc.

L’any 2015 va fer un pas endavant participant com a membre de la Junta Directiva i tresorer de la Federació d’Ateneus de Catalunya, de la que ha estat un membre fonamental durant els darrers vuit anys. Sense ell no s’hauria pogut fer tanta i tan bona feina per l’associacionisme i la cultura del país.

 

2 Comments

 • Publicat fa 02/04/2023

  SCR La Barretina Vermella

  Benvolguts.
  Des de la SCR La Barretina ens afegim a les mostres de condol per la mort del tresorer de la FAC, Ricard Julià, amb agraïment per la tasca duta a terme i per la seva llarga trajectòria al servei del país.

 • Publicat fa 09/04/2023

  Carles Farrés

  Des de l’Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet ens afegim a les mostres de condol per la mort del Ricard. El trobarem a faltar, va ser un gran tresorer i les seves explicacions econòmiques a les assemblees ens feien veure els número d’una altra manera. DEP.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.