Participa a l’Assemblea General Ordinària 2023!

Participa a l’Assemblea General Ordinària 2023!

COM ARRIBAR? 

L’Assemblea tindrà lloc el dissabte 25 de març de 2023 al Casino del Centre de l’Hospitalet de Llobregat (C/ d’Enric Prat de la Riba, 337. L’Hospitalet de Llobregat).

DOCUMENTACIÓ:

La resta de documentació vinculada a l’assemblea d’enguany està disponible a l’apartat Documents de l’aplicatiu Gestió d’Entitats. Per a qualsevol dubte sobre com accedir-hi, truqueu al 93 268 81 30 o escriviu a tecnic3@ateneus.cat.

 

Des de la Federació d’Ateneus convoquem l’Assemblea General Ordinària 2023, el màxim òrgan de decisió de la FAC que es reuneix una vegada l’any, i compta amb la participació de representants de tots els ateneus federats per opinar i decidir com ha de ser la Federació que volem de cara al futur.

L’acte s’iniciarà a les 9.30h, amb la primera convocatòria i un esmorzar per a les persones assistents. A les 10h hi haurà la segona convocatòria i es començarà l’Assemblea, que conclourà amb l’elecció dels membres de la junta directiva pel període 2023- 2027. Un cop acabada l’assemblea farem una sessió informativa i finalitzada la sessió, hi haurà un dinar per a tots els assistents i la presentació del programa del 40è aniversari de la FAC.

Us hi esperem!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.