Quina activitat fareu per Sant Jordi a la vostra entitat?

Quina activitat fareu per Sant Jordi a la vostra entitat?

EXPLIQUEU-NOS LES ACTIVITATS QUE HEU PREPARAT EN AQUEST FORMULARI

L’Institut Ramon Muntaner (IRMU), la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC) estem preparant un directori interactiu amb totes les activitats que duran a terme els ateneus i centres d’estudis per celebrar Sant Jordi 2023.

Per aquest motiu, animem a tots els ateneus federats i centres d’estudis que estigueu preparant alguna activitat per Sant Jordi, que ens la comuniqueu mitjançant aquest formulari. D’aquesta manera, teixirem xarxa de propostes culturals nascudes des de l’associacionisme i sumarem per multiplicar en la promoció d’activitats per la diada d’enguany de tot el territori català.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.