[Convocatòria oberta] Subvencions de cicles i festivals artístics 2023

[Convocatòria oberta] Subvencions de cicles i festivals artístics 2023

CLIQUEU AQUÍ per descarregar-vos el RESUM DE LA SUBVENCIÓ

La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions destinades a finançar cicles i festivals artístics organitzats per entitats privades del sector cultural a realitzar dins la demarcació de la Diputació de Barcelona durant l’any 2023.

Quines activitats estan incloses?

 • Cicles i festivals artístics organitzats per entitats privades del sector cultural que tinguin com a objectiu el foment i la difusió de les arts escèniques, la música, el cinema, les arts visuals i la literatura professionals i que es realitzin total o parcialment en els municipis de la demarcació de Barcelona (excepte la ciutat de Barcelona) durant l’any 2023. Es consideraran els cicles o festivals que esdevinguin a la ciutat de Barcelona i que s’estenguin en altres seus de municipis de la demarcació de Barcelona.
 • S’entén per professional el conjunt de manifestacions artístiques que van a càrrec de creadors, intèrprets, formacions i companyies amb una trajectòria professional o formació acadèmica dins el seu àmbit i que es moguin dins el circuit professional més enllà de l’àmbit local.
 • Els cicles i festivals que compleixin els següents requisits:
  • Han de centrar la seva activitat en l’àmbit professional de les arts escèniques, la música, el cinema, les arts visuals i la literatura.
  • Han de programar un mínim de 3 activitats professionals a la demarcació de Barcelona (exceptuant la ciutat de Barcelona).
  • Han de tenir lloc en un o més municipis de la demarcació de Barcelona (exceptuant la ciutat de Barcelona).
  • Han de comptar amb la col·laboració explícita dels ajuntaments dels municipis a on es realitzen els cicles o festivals.
  • Han de tenir una trajectòria mínima de dos edicions consecutives en els darrers cinc anys.

Fins quan es poden presentar les sol·licituds?

El termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria finalitza el 23 de març de 2023.

 

Més informació a l’espai web de subvencions de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.