[Convocatòria oberta] Subvencions per a la modernització d’infraestructures d’arts en viu

[Convocatòria oberta] Subvencions per a la modernització d’infraestructures d’arts en viu

CLIQUEU AQUÍ per descarregar-vos el RESUM DE LA SUBVENCIÓ

S’ha obert la convocatòria de Subvencions per a la modernització i la gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques i musicals amb càrrec als Fons Next Generation UE. Aquestes subvencions volen contribuir al finançament d’inversions o despeses orientades a la modernització digital i que promoguin la sostenibilitat ambiental en infraestructures d’arts escèniques (teatre, dansa i circ) i musicals ubicades a Catalunya.

Qui pot optar a aquestes subvencions?

Espais, tant públics com privats, amb una programació professional o no professional.

Quins requisits i condicions s’han de complir?

Per obtenir la condició de beneficiàries, les entitats sol·licitants han de ser propietàries de l’equipament escènic on es faran les actuacions objecte de la sol·licitud o tenir l’ús de l’equipament per poder-hi fer les actuacions esmentades (arrendament, cessió o usdefruit). En cas de no ser propietàries, la sol·licitant ha d’estar formalment autoritzat per la propietat per fer les actuacions objecte de la subvenció si impliquen efectuar obres de reforma a l’immoble.

Fins quan es poden presentar les sol·licituds?

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 3 de març de 2023.

Què més cal tenir en compte?

  • El termini d’execució de les actuacions projectades és de l’1 de gener de 2022 al 31 d’agost de 2023.
  • La justificació haurà de presentar-se com a màxim el 31 de gener de 2024.
  • La quantia màxima de la subvenció serà de 200.000,00 euros, i en cap cas serà superior al 80% del cost subvencionable.
  • Aquestes subvencions són compatibles amb altres ajuts per a la mateixa finalitat de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de l’Institut Català de les Empreses Culturals i d’altres entitats adscrites o vinculades al Departament de Cultura o participades per aquest.

Més informació a la web de subvencions de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.