Convocatòria oberta a artistes professionals que vulguin fer residències als ateneus

Convocatòria oberta a artistes professionals que vulguin fer residències als ateneus

Si coneixeu artistes o companyies professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i busquin un espai per treballar el seu projecte, les podeu adreçar a la Federació d’Ateneus.

Des de la FAC, tenim oberta una convocatòria permanent de residències artístiques per posar en contacte companyies i ateneus, i facilitar la creació de nous espectacles, amb la supervisió i l’assessorament de l’equip tècnic de la FAC.

La companyia disposarà d’un temps determinat per assajar a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que es durà a terme a l’espai del mateix ateneu. La participació en les residències no suposarà cap mena de cost per les companyies.

Durant el 2022, la FAC va coordinar 3 residències artístiques a ateneus federats, i entitats com el Casal Popular de Vilassar de Dalt, els Lluïsos de Gràcia, la Unió Santcugatenca, El Círcol de Badalona, l’Orfeó Badaloní i el Casal Societat la Principal de Vilafranca del Penedès, van sumar entre totes gairebé 30 residències acollides al llarg de l’any. Un munt de projectes artístics que van poder veure la llum gràcies a aquestes col·laboracions!

Per tal de donar l’oportunitat que necessiten a companyies que potser no han pogut dur a terme el seu espectacle per manca de recursos, els sol·licitants hauran de presentar un projecte artístic que no hagi estat estrenat. Es poden presentar projectes de les diferents disciplines: teatremúsica i dansa.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a xtac@ateneus.cat.

Cliqueu aquí per descarregar les bases de la convocatòria.

Els projectes poden presentar-se omplint el formulari que trobareu clicant aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.