Programa el documental d’homenatge als Premis Nacionals de Cultura 2022 al teu ateneu

Programa el documental d’homenatge als Premis Nacionals de Cultura 2022 al teu ateneu

Baula és el documental d’homentatge als cinc guanyadors dels Premis Nacionals de Cultura 2022, a través de les connexions que s’estableixen entre la seva obra i accions: des del moment de la creació íntima a la trobada final amb el públic, que es fa seu el missatge. Les entitats federades podeu programar-lo als vostres espais contactant amb tecnic6@ateneus.cat.

El documental presenta el dramaturg Jordi Casanovas, l’escriptora Rosa Fabregat, el projecte Càntut, cançons de tradició oral, el PEN Català, i la ballarina i coreògrafa Núria Guiu (a la qual vam entrevistar a la revista ATENEUS 27), a través de la seva trajectòria, feta a partir dels enllaços amb persones, llocs i fets que els fan singulars i valuosos; i és que qualsevol obra, creació o manifestació artística –i també qualsevol acció en pro del bé col·lectiu– ha traçat aquest camí, singular i únic, fet de connexions, però que també parla de nosaltres com a peces que formen part d’un tot. Som una suma d’experiències i de relacions. Som comunitat. Som baules que fem cultura.

Baula es va estrenar dimecres 7 de desembre, pel Canal 33, i es va reemetre diumenge 11 de desembre, per TV3.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.