Afegim una nova proposta al Catàleg d’Activitats

Afegim una nova proposta al Catàleg d’Activitats

Hem ampliat el Catàleg d’activitats de la FAC amb la conferència-concert La música Mediterrània, un pot de cultures, de Valeri Cabòs. Un viatge musical amb el qual, alternant les explicacions, presentacions amb audiovisuals i les interpretacions musicals en viu, a dues veus i amb cinc instruments, es van descobrint les essències i les arrels de la cultura musical mediterrània. El públic s’endinsa a la música mediterrània navegant entre músiques i cançons gregues, tarantel·les, melodies napolitanes, cançons marineres catalanes, mallorquines, menorquines, valencianes, d’Egipte, Tunísia i Israel.

Tipus de públic: Infantil i familiar (a partir de 5 anys)

Àrea Geogràfica: Barcelona, amb desplaçament de fins a 60km. Consultar per distàncies més llargues.

Durada: 1h 30 minuts, aproximadament

Idioma: Català

Cost: 350€ + IVA

Contacte: vcabosmur@hotmail.com / 629 640 985

Més informació i requisits tècnics: El conferenciant porta el seu propi equip de so, apte per a les 2 veus i els 5 instruments. Es requereix una sala que disposi d’Internet, pantalla TV (o projector i pantalla i dos altaveus)

Consulteu el Catàleg d’activitats de la FAC per descobrir aquesta i altres activitats de què disposem.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.