Publiquem una guia pràctica sobre la comunicació de la programació a l’ateneu

Publiquem una guia pràctica sobre la comunicació de la programació a l’ateneu

DESCARREGA AQUÍ LA GUIA PRÀCTICA SOBRE LA COMUNICACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ A L’ATENEU

La Federació d’Ateneus de Catalunya posa a l’abast de totes les entitats federades la vuitena de les guies pràctiques de formació, la iniciativa documental perquè els ateneus tinguin una eina útil, pràctica i de ràpida consulta que els serveixi de referent per poder superar les casuístiques amb les quals es trobin durant la seva activitat habitual.

Aquesta guia, elaborada per Sílvia Espinachcap de l’àrea de comunicació de la FAC, vol ser un recurs per a totes les persones associades a un ateneu i sobretot per a les seves juntes directives, per tal de posar al seu abast alguns dels conceptes i informació bàsica a tenir en compte en matèria de comunicació i difusió de la programació dels ateneus.

Sovint, des de les associacions culturals, el fet d’encarar-nos al món de la comunicació ens provoca un gran sentiment de vertigen. Tenir presents tots els conceptes i elements que existeixen per a comunicar correctament en una societat sobreinformada, que es troba en constant canvi i en què s’actualitzen constantment les aplicacions i noves tecnologies, pot resultar aclaparador. Entre grans terminologies com pla de comunicació, segmentació de públics, protocols de xarxes socials o notes de premsa, hi trobareu idees, consells i recursos que podeu utilitzar en el dia a dia de la vostra entitat. Al cap i a la fi, la guia no és més que un resum de com es poden fer bé les coses i de tot allò que tenim al nostre abast.

L’obra, de descàrrega gratuïta, està editada per la Federació d’Ateneus. Per les entitats que vulguin un exemplar físic, el podran demanar i venir a buscar a la seu de la Federació.

Clicant aquí podeu consultar la resta de guies que des de la FAC posem a l’abast dels ateneus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.