Oberta la convocatòria al programa IMPULSA CULTURA 2023

Oberta la convocatòria al programa IMPULSA CULTURA 2023

La Fundació Catalunya Cultura ha obert la convocatòria al programa IMPULSA CULTURA 2023, un programa gratuït de formació, mentoria i acceleració, que vol donar suport a projectes culturals i convertir-los en propostes més sostenibles. Els 10 projectes finalistes optaran als Premis IMPULSA CULTURA i un d’ells, seleccionat per un jurat, serà guardonat amb el Premi IMPULSA CULTURA 2023, dotat amb 10.000 euros.

Els requisits per participar són tenir un projecte cultural que tingui seu o desenvolupi la seva activitat a Catalunya, tenir personalitat jurídica i no haver participat en les dues edicions anteriors del Programa. Es seleccionaran els projectes que comptin amb una sostenibilitat econòmica, projecció i capacitat de rèplica, innovació en la proposta de valor i impacte social/cultural.

Les inscripcions al Programa IMPULSA CULTURA 2023 estaran obertes del 17 de gener fins al 5 de febrer del 2023. Consulteu les bases en aquest enllaç.

Per a més informació, s’ha organitzat una sessió informativa virtual el divendres 27 de gener, a les 11 h. Inscripcions en aquest enllaç.

Tota la informació del Programa IMPULSA CULTURA 2023 en aquest enllaç.

Constituïda el 2014, la Fundació Catalunya Cultura neix amb la voluntat d’impulsar un nou marc de col·laboració entre el sector privat, la societat civil i la cultura, amb l’objectiu de promoure la creació de nous instruments de finançament que permetin desenvolupar i mantenir els projectes i activitats d’àmbit cultural.

1 Comment

  • Publicat fa 20/01/2023

    Ateneu Bisbalenc

    Bon dia,
    Som l’Ateneu Bisbalenc i voldria saber quan sortirà la subvenció del programa IMPULSA’T d’aquest any.
    Gràcies,

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.