El Cercle de Cultura organitza el debat “Cultura i universitats, un binomi indestriable”

El Cercle de Cultura organitza el debat “Cultura i universitats, un binomi indestriable”

El dijous 26 de gener a les 18 h se celebrarà el debat Cultura i universitats, un binomi indestriable, a l’Auditori del Centre d’Estudis i Recursos Culturals (C/ Montalegre, 7, Barcelona), organitzat pel Cercle de Cultura. Es tractarà quina ha de ser la relació de la universitat i la seva activitat acadèmica amb la cultura i què aporten les universitats al sistema cultural del nostre país.

Participaran en el debat José Manuel Jiménez, vicerector de Transformació Educativa, Cultura i Comunicació de la UPF, Virgínia Luzón, vicerectora de Comunicació i Cultura de la UAB, Agustí Alcoberro, Vicerector de Patrimoni i Activitats Culturals de la UB i Jordi Ros, vicerector d’Arquitectura, Infraestructures i Territori de la UPC. L’acte estarà moderat per Carme Fenoll, Directora de l’Àrea de Cultura i Comunitat de la UPC.

Cal confirmar assistència al correu secretaria@cercledecultura.org.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.