Invitació al concert homenatge als 100 anys del naixement de Manuel Oltra

Invitació al concert homenatge als 100 anys del naixement de Manuel Oltra

Foto: De Banyeres – Treball propi, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=43708526

La Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya ha organitzat un concert homenatge al pedagog, compositor, director i instrumentista de piano, Manuel Oltra, que tindrà lloc el 21 de gener a les 20h, al Centre Moral i Cultural del Poblenou.

Al concert es presentarà l’àlbum Oltra. Harmonitzacions i instrumentacions per a cobla de danses tradicionals, el primer CD, dels tres previstos que farà Músics per la Cobla, dedicat a Manuel Oltra, que ha estat dirigit per Joan Gómez, músic i actual president de l’Obra del Ballet Popular, i interpretat per la Cobla de Cambra de Catalunya.

Durant l’acte, les danses seran interpretades per l’Esbart Manel Oltra, format especialment per l’ocasió, amb la direcció coreogràfica d’Anna Bigas, Lluís Calduch, Carles Masjuan, Josep Navarro i Jordi Sucarrats. La selecció de músiques l’interpretarà la Cobla de Cambra de Catalunya sota la batuta dels mestres Bernat Castillejo i Joan Gómez.

Entrades gratuïtes amb reserva prèvia en aquest enllaç o al telèfon 93 485 36 99.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.