Consulta el Catàleg d’Espectacles de la XTAC

Consulta el Catàleg d’Espectacles de la XTAC

La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC), impulsada per la Federació d’Ateneus, posa a disposició de totes les entitats federades, formin part o no de la xarxa, un Catàleg d’Espectacles perquè puguin programar actuacions a les seves sales. El catàleg s’actualitza periòdicament i conté propostes de teatre, dansa, música i altres arts escèniques híbrides.

Entre les propostes que hi ha a inicis d’aquest 2023 s’hi pot trobar el concert-presentació del nou disc de Lildami, que es podrà programar a partir de la publicació d’aquest a l’abril; els espectacles teatrals Faig tard… i què, protagonitzat per Rosa Andreu, i un monòleg tribut a l’Eugenio, sota el títol Tribut al geni; la darrera producció de l’Esbart Sant Martí, N9U i la proposta per a públic familiar Cromàtics, per a nens i nenes a partir de 3 anys.

Els ateneus que formen part de la XTAC, trobaran el Catàleg d’Espectacles a la seva àrea privada amb la informació completa de preus, dossier de l’espectacle, fitxa tècnica i altres materials, i un calendari per a poder fer-ne la sol·licitud online.

Consulta aquí els avantatges de formar part de la XTAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.