Conclou el Cicle de Cultura Popular 2022-23

Conclou el Cicle de Cultura Popular 2022-23

Entre el desembre de 2022 i el gener de 2023 s’ha dut a terme el Cicle de Cultura Popular als Ateneus de Barcelona. La seva cinquena edició ha estat en un format més reduït, en què hi han participat quatre ateneus: el Casal Catòlic de Sant Andreu, els Lluïsos d’Horta, el Reial Cercle Artístic i el Sants Teatre. Amb propostes de música de banda, amb la Banda Simfònica de Roquetes, i cant coral, per part del Cor Drassanes i el Dyapason Cor de Cambra, les associacions participants han pogut gaudir de concerts de Nadal, que han complementat la programació d’aquestes festes a la capital catalana.

El cicle és un projecte de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.