Subvencions per a la modernització d’infraestructures d’arts en viu

Subvencions per a la modernització d’infraestructures d’arts en viu

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria de les subvencions per a la modernització i la gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques i musicals amb càrrec als Fons Next Generation UE. Aquestes subvencions volen contribuir al finançament d’inversions o despeses orientades a la modernització digital i que promoguin la sostenibilitat ambiental en infraestructures d’arts escèniques (teatre, dansa i circ) i musicals ubicades a Catalunya.

Poden optar a aquestes subvencions els equipaments de titularitat pública o privada amb una programació professional o no professional que duguin a terme la totalitat o la major part de la seva activitat en l’àmbit de les arts escèniques i de la música en viu. Les entitats privades sense finalitat de lucre poden optar a les modalitats b), c) i d).

El període per presentar les sol·licituds és de l’11 de gener al 14 de febrer del 2022.

Per sol·licitar aquesta línia d’ajuts, caldrà fer-ho a través de la Seu electrònica de l’Administració de la
Generalitat seu.gencat.cat a l’apartat Tràmits gencat.

Podeu accedir al resum que des de la Federació hem preparat, clicant aquí.

Descarregueu clicant aquí, les bases específiques.

Aquí podeu accedir a la convocatòria.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.