Conclou el Cicle de Cultura Popular als Ateneus

Aquest desembre tanquem el Cicle de Cultura Popular als Ateneus, un projecte que va néixer fa tres anys de la mà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació de la Federació d’Ateneus i Adifolk.

En la seva quarta edició, el cicle uneix dues tradicions molt importants a casa nostra: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que hi ha a Barcelona.

Enguany s’han portat a terme 30 espectacles de diferents àmbits de la cultura popular, a onze teatres membres de la Federació d’Ateneus. Aquestes actuacions formen part de les diferents disciplines de la nostra cultura, com per exemple la música de banda, la dansa d’esbarts, la música de cobla i el cant coral.

Els ateneus que han acollit aquests espectacles són: l’Ateneu del Clot, el Casal Catòlic de Sant Andreu, el Casino l’Aliança del Poblenou, el Centre de Gràcia, el Centre Moral i Cultural del Poblenou, el Centre Sant Pere Apòstol, el Foment Hortenc, la SCE La Lira, els Lluïsos d’Horta, el Teatre de Sants i el Teatre de Sarrià.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.