Aquest 2022 no et perdis cap avantatge

Aquest 2022 no et perdis cap avantatge

Saps que els socis i sòcies d’ateneus de la FAC teniu un munt d’avantatges? No te’n perdis cap aquest 2022!

A l’apartat Avantatges pels socis de la web de serveis de la Federació d’Ateneus, trobaràs descomptes especials en subscripcions, entrades a esdeveniments culturals, i molt més!  A més a més, les entitats també podeu proposar descomptes per socis i sòcies d’altres ateneus, com descomptes en els vostres tallers, activitats, concerts, obres de teatre o al bar.

Però, això no és tot!

La FAC també disposa d’un Catàleg d’activitats amb propostes que podeu programar als vostres ateneus. Teniu algun grup de música local que es vulgui promocionar? Heu realitzat un taller de molt èxit i us agradaria que altres ateneus el poguessin gaudir? Voleu organitzar una xerrada sobre un tema concret, però no coneixeu qui us la pot fer? Aquest és el vostre espai!

Tant si voleu programar iniciatives que han funcionat a altres entitats, com si en voleu proposar, el vostre espai és el Catàleg d’activitats. Podeu ajudar a nodrir-lo omplint aquest formulari.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.