Revista Ateneus 25: Tastet de l’entrevista a Germà Capdevila

Revista Ateneus 25: Tastet de l’entrevista a Germà Capdevila

S’acosta la data de publicació de la Revista Ateneus nº25 i volem oferir-vos un petit vídeo d’avançament de què us trobareu. Es tracta d’un extret de l’entrevista de portada amb el president de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), Germà Capdevila.

Podeu veure el vídeo a continuació:

La FAC publica enguany la seva revista més especial fins al moment, la 25ª edició d’ATENEUS. La revista és una capçalera especialitzada en el món ateneístic i l’associacionisme cultural català, que s’edita quadrimestralment i conté reportatges, entrevistes i articles en profunditat sobre el món que vincula els ateneus.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.