Molt bona acollida de la primera edició del cicle Amen Sam

Molt bona acollida de la primera edició del cicle Amen Sam

El cicle AMEN SAM, sobre cultura del poble gitano, ha tancat aquest desembre la seva primera edició. Des del mes de setembre d’enguany, 14 ateneus del territori català han acollit 35 activitats als seus espais. Aquest cicle d’activitats, que ha estat un dels principals projectes de la Federació d’Ateneus d’enguany, ha gaudit de molt bones valoracions per part dels ateneus participants i del públic assistent, que han considerat amb una puntuació mitjana d’excel·lent el conjunt d’activitats proposades.

El programa ha comptat amb activitats tan diverses com els concerts dels grups Els 4 de la Cera i Colors de Rumba; tallers de percussió flamenca, de rumba catalana i de cuina; una exposició, cinefòrums i xerrades sobre Porrajmos (l’holocaust gitano); xerrades sobre la dona
gitana i el feminisme romaní, i l’exposició Com tu, que pretenia donar a conèixer la complexitat del poble gitano més enllà la imatge estigmatitzada amb què compta el col·lectiu.

Per a la FAC, la integració de social de totes les cultures que han construït la identitat social catalana és una prioritat, per aquest motiu ha organitzat el cicle AMEN SAM amb la col·laboració de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC), el Departament de Drets
Socials de la Generalitat de Catalunya i la Fundació «la Caixa».

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.