VÍDEO Taula rodona: “L’Espoli Franquista als Ateneus”

VÍDEO Taula rodona: “L’Espoli Franquista als Ateneus”

El dia 16 de desembre es va celebrar la taula rodona de “L’espoli franquista als ateneus” al Museu d’Història de Catalunya. El debat es va convocar a partir de l’esmena a la Llei Democràtica, presentada el 15 de novembre al Congrés, impulsada per la Federació d’Ateneus de Catalunya, juntament amb el suport de tots els partits polítics catalans (ERC, Junts, CUP i PDeCat, tots presents en el debat excepte PDeCat, que no va poder assistir per temes d’agenda).

La taula va estar conduïda pel periodista Toni d’Armengol i va comptar amb la participació de Josep Pagès, diputat de Junts per Catalunya al Congrés de Diputats; Montserrat Vinyets, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya; Manuel Pérez i Nespereira, president de la Comissió Nacional de Memòria i reparació d’ERC; Ramón Arnabat, historiador i membre de l’executiva de Catalunya en Comú.

A continuació, us adjuntem l’enllaç del streaming de la taula rodona: https://www.youtube.com/watch?v=Xtpmq3tDhYE

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.