Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià: 125 anys d’història

Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià: 125 anys d’història

El passat divendres 10 de desembre, el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià va acollir un acte molt especial amb un gran èxit d’assistència, per celebrar que l’entitat ha arribat als 125 anys de vida.

L’esdeveniment, conduit per Ramon Pellicer, va comptar amb l’actuació d’alguns grups de l’ateneu com el Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc, una peça teatral amb Joan Guasch de Teatregem, els números del grups infantils de l’Esbart Sarrià, poesia amb Frederic Bou, els acudits d’Eduard Molinet i havaneres amb Dolça Petxina.

El president de la FAC, Pep Morella, va ser present a l’acte, així com Albert Batllé, regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Andreu Felip, director dels Serveis Territorials de Cultura del Govern de la Generalitat a Barcelona, i finalment, Mn. Joan Obach, rector de la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.