La Delegació Territorial de Ponent ja té nova Junta Rectora

La Delegació Territorial de Ponent ja té nova Junta Rectora

En una trobada l’Ateneu de Térmens, es va desenvolupar el plenari què va escollir els nous membres de la Junta Rectora de les Terres de Ponent, així com la nova Delegada Territorial de la zona. El nou equip que treballarà pel territori, i per continuar la feina anterior, està composat per:

  • Carmina Pardo – Ateneu Popular de Ponent- Delegada Territorial
  • Enric Canyero – Ateneu Popular Garriguenc
  • Alba Casteràs – Societat l’Ateneu de Tàrrega
  • Berta Fueyo – Amics de Vilaller

Des de la FAC, volem felicitar a la nova junta i agrais la feia feta fins ara al delegat sortint, Robert Bonet, així com a totes aquelles persones que hi aporteu el vostre gra de sorra i el vostre compromís per seguir creixent plegats.

Les Delegacions Territorials tenen l’objectiu de mantenir un contacte real, constant i proper amb els ateneus de tot el territori, des de la descentralització de serveis, per a una atenció més personalitzada a les entitats i les persones que en formen part.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.