Conclou el Cicle de concerts ‘Pedro Javier González Trio’ amb una excel·lent actuació al Teatre de Sants

Conclou el Cicle de concerts ‘Pedro Javier González Trio’ amb una excel·lent actuació al Teatre de Sants

Aquest cap de setmana al Teatre de Sants es va dur a terme el darrer concert del cicle de flamenc que s’ha programat entre el 12 de setembre i el 14 de novembre de 2021 a diferents ateneus de la ciutat de Barcelona. El grup musical escollit per realitzar aquesta gira ha estat ‘Pedro Javier González TRIO’. El cicle ha estat tot un èxit, i el públic que hi ha assistit ha sortit fascinat per la qualitat de l’espectacle i el virtuosisme amb el qual han interpretat els seus temes. Aquest cicle demostra que als ateneus hi treballen professionals que s’esforcen per oferir als seus socis cultura diversa i de qualitat.

En Pedro Javier González és un dels guitarristes de referència amb tretze discos publicats al llarg de la seva trajectòria. Amb més de 30 anys de carrera i centenars de concerts a l’esquena, ha col·laborat amb grans artistes com Joan Manel Serrat‘El último de la fila‘ o Manolo García. També ha compartit cartell i festivals amb el gran Paco de LucíaBB KingJohn MclaughlinJohn Williams i Tommy Emmanuel.

En aquesta ocasió, ho ha fet acompanyat de Guillem Aguilar al baix i David Dominguez a la percussió amb una col·lecció d’exquisits temes originals, adaptacions i revisions des del cor de la seva guitarra flamenca.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.